Coaching

Als professional streef je naar effectiviteit en werkgeluk. Gedurende je loopbaan ontdek je zelf al veel over je talenten, drijfveren en valkuilen. Soms is het echter nodig om je “eigen-wijsheid” verder te verdiepen en heb je behoefte aan zorgvuldige zelfreflectie. Want: hoe beter je je eigen gebruiksaanwijzing kent, hoe duidelijker wordt wat je wilt, kunt, durft en doet.

Ik help professionals deze verdiepingsslag te maken door coaching. Dit kan op individueel niveau zijn en gaan over persoonlijk leiderschap, effectiever communiceren, ondernemerschap of loopbaanplanning.

Ook op teamniveau kan het nodig zijn om samen door te groeien naar een effectievere samenwerking. Ik begeleid teams om vanuit vertrouwen en verbinding stappen te zetten richting betere prestaties en verbindingen. Vragen als: Hoe communiceren wij met elkaar? Wat verbindt ons als team? Hoe gaan we hier met elkaar om? en Wat bindt ons aan de organisatie? zijn hier relevant. Als het fundament voldoende stevig en stabiel is ontstaat er (weer) ruimte voor initiatief, creativiteit en eigenaarschap.

In mijn visie ontstaat werkgeluk daar waar vertrouwen en autonomie niet alleen woorden zijn, maar écht een plek hebben binnen alle lagen van de organisatie. Met mijn methoden en technieken zoek ik altijd naar aansluiting met de persoon of organisatie. Daarnaast geloof ik in praktisch en doelgericht. Van mij mag je authenticiteit, professionaliteit, creativiteit, een hoop enthousiasme en een gezonde dosis humor verwachten.

Meer weten over een individueel coach- of teamontwikkelingstraject? Neem contact op.

Contact opnemen
changeaheadteaser
Heb je vragen over mijn diensten? Ik sta je graag te woord.