Individuele Coaching

“One day or day one…you decide”

Vanaf het moment dat je begon met werken tot nu heb je een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Waarschijnlijk heb je zelf al veel ontdekt over je talenten, drijfveren en valkuilen. Soms kom je op een moment in je loopbaan dat je behoefte hebt aan meer “eigen-wijsheid” omdat je bijvoorbeeld wilt weten waar je nu écht voldoening uit haalt of omdat je je doel even niet meer helder hebt.

Dan is het tijd voor zorgvuldige reflectie op jezelf en je gedrag zodat je je eigen gebruiksaanwijzing nog beter leert kennen. Want hoe beter jij jezelf kent, hoe duidelijker wordt wat je wilt, kunt, durft en doet.

Ik help professionals deze verdiepingsslag te maken door individuele coaching. Vanuit de positieve psychologie en een holistische mensvisie help ik je op een praktische manier jouw zelfgekozen doel te bereiken.

Mijn coachprogramma is altijd gericht op de ontwikkeling van je talenten en het vergroten van je persoonlijk leiderschap zodat je zelf weer aan het stuur van je loopbaan gaat zitten. Weten wie je bent en dit op een authentieke wijze laten zien aan de wereld is de opstap naar het volgende niveau in je persoonlijke én professionele ontwikkeling.

  • Wil je jezelf verder ontwikkelen als leidinggevende?
  • Wil je de volgende stap zetten als ondernemer?
  • Ben je op zoek naar een nieuwe richting in je loopbaan?
  • Wil je je purpose/ persoonlijke WHY (her)vinden?
  • Wil je onderzoeken wat je nu écht wilt?

Ik ga vanuit oprechte aandacht en gelijkwaardigheid met je op zoek naar passende antwoorden. Laten we beginnen met een kop koffie/thee en een kennismaking.

Interesse?

Laat je gegevens achter en ik neem graag contact met je op.