De Uitwisseling

Of je scheiding nu gewenst of ongewenst was, je zult op de één of andere manier alles moeten verwerken. Praten met familie, goede vrienden en collega’s helpt.

Een gesprek met mensen die in dezelfde situatie zitten is door de gedeelde ervaringen vaak nog krachtiger.

In 2018 organiseer ik daarom weer een aantal keren “de Uitwisseling”.

Dit zijn kleinschalige bijeenkomsten (minimaal 4 – maximaal 8 personen) waar je anderen, die in dezelfde situatie zitten, op een laagdrempelige manier kunt ontmoeten. Je kunt praten over je eigen ervaringen en luisteren naar de verhalen van anderen. Je zult merken dat dit helpt bij de verwerking van de pijn en het verdriet.

Iedere bijeenkomst start met een korte kennismaking. Je vertelt zo veel of zo weinig over jezelf als je wilt. Ik geef je informatie over wat je allemaal tegen kunt komen als de scheiding juridisch en financieel eenmaal geregeld is. Je krijgt inzicht in welke fases er zijn in het verwerkingsproces en handvatten hoe je hier mee om kunt gaan. We zorgen samen voor een vertrouwelijke, ongedwongen sfeer die vrij is van oordelen, zodat je je welkom voelt en in alle rust je verhaal kunt delen.

De eerstkomende Uitwisselingen:

  • Dinsdag 6 maart 2018 in Middelburg
  • 13:30 uur tot 16:00 uur
  • Vrijdag 23 maart 2018 in Middelburg
  • 10:00 uur tot 12:30 uur

De kosten bedragen € 35,- per persoon. De Uitwisseling is voor zowel mannen als vrouwen en voor iedereen die zich betrokken voelt bij het onderwerp..

Meld je nu aan via het formulier hiernaast, of mail naar info@biancaalewijnse.nl. Je ontvangt dan een e-mail met aanvullende informatie.

Als een bijeenkomst met meerdere mensen niet echt je ding is, dan kun je uiteraard ook contact met me opnemen voor een 1-op-1-gesprek.

Interesse? Meld je nu aan!

Laat je gegevens achter en ik stuur je extra informatie toe.