Loopbaancoaching

Loopbaancoaching: als je je verder wilt ontwikkelen

Wanneer is het nu zinvol om naar een loopbaancoach te gaan? Als je werk niet meer lekker loopt of aanvoelt en je zelf niet precies de vinger op de oorzaak kunt leggen. Of als je juist heel goed weet waar het door komt maar niet weet hoe je er iets aan kunt doen.

Loopbaancoaching helpt je om een beter beeld te krijgen van wat je wilt, kunt en doet. Hiervoor is het nodig dat je opnieuw naar jezelf kijkt in de spiegel en reflecteert op je communicatie, gedrag en gemaakte keuzes.
Je eigen gebruiksaanwijzing beter leren kennen levert daarnaast nog meer handige inzichten op: wat belemmert je op dit moment om te doen wat je eigenlijk wil doen?

Zodra je je situatie helder hebt kun je met deze inzichten op zak een nieuwe richting gaan bepalen. Soms betekent dat dat je een andere baan gaat zoeken. Vaak betekent het dat je in je huidige baan dingen anders gaat aanpakken.

Mijn aanpak als loopbaancoach

Samen met jou kijk ik naar wat er speelt en luister ik naar je wensen. Zo kan ik bepalen wat er nodig is. Vervolgens spreken we samen af waar we aan gaan werken. Coachprogramma’s zijn bij mij niet dertien in een dozijn want dat zijn mensen tenslotte ook niet. Aansluiting bij jouw persoonlijke context en maatwerk staan altijd voorop.

Om je zelfbewustzijn en reflectie nog verder te verdiepen maak ik regelmatig gebruik van de instrumenten van Lumina Learning. Een modern, psychometrisch assessment, gebaseerd op de Big Five, dat je niet in hokje plaatst maar doet inzien dat alles wat je nodig hebt al in je zit.

Goede loopbaancoaching zorgt ervoor dat je je talenten écht gaat benutten en dat je de leiding over jezelf weer neemt. Als je behoefte hebt aan echte stappen in je persoonlijke ontwikkeling én woonachtig bent in Zeeland of omstreken dan maak ik graag kennis met je.

Interesse?

Laat je gegevens achter en ik neem graag contact met je op.
Geen velden gevonden.