Jouw coach in Zeeland

Het is mijn persoonlijke missie om mensen meer plezier en voldoening te laten ervaren in hun werkende leven. De toekomst vol kansen en mogelijkheden zien in plaats van aftellen naar je pensioen.

Een aantal jaar geleden stond ik zelf ook op het punt dat ik niet meer blij was met mijn werk. Dat kostte me een hoop energie en zorgde ervoor dat ik mezelf niet meer helemaal was. Het voelde voor mij als vastzitten in een sluimertoestand.

Goede coaching heeft mij toen letterlijk wakker geschud en laten zien wat voor mij de beste richting was. Ik heb het ervaren als een groot cadeau om weer geïnspireerd te zijn en de kansen voorbij de belemmeringen te zien.

Om me heen zie ik te veel mensen genoegen nemen met ‘aftellen naar het weekend’. Het weekend is natuurlijk heerlijk, maar je geniet er een stuk meer van als je doordeweeks ook goed in je vel en op je plek zit.

Met mijn coaching en training help ik professionals en teams beter communiceren, focus houden en prettiger samenwerken. Hieruit volgen automatisch: hogere betrokkenheid, een betere energie-balans en meer voldoening uit het werk.

Mezelf ontwikkelen ging en gaat in stapjes en met vallen en opstaan. Zo vergaat het iedereen die aan de slag gaat met zijn of haar eigen ontwikkeling. Zonder wrijving tenslotte geen glans.

Ik werk graag samen met organisaties waar de mens centraal staat

biancaalewijnse-overmij

Ik coach professionals en teams in Zeeland en omstreken die aan de slag willen met zichzelf en open staan voor zelfreflectie. Vanuit de positieve psychologie en een praktische aanpak werk ik naar een vooraf bepaald doel en ontstaat er gedurende het proces verdieping bij alle betrokkenen. Ik werk graag samen met organisaties waar de mens centraal staat en waar de kernwaarden meer zijn dan een poster aan de muur. Ik werk óók graag samen met organisaties waar dit nog niet zo is maar waar de wil en de wens om zo te werken wel aanwezig is.

Mijn samenwerkingen starten altijd met een kennismakingsgesprek in mijn werkruimte in Middelburg of op locatie bij de opdrachtgever. Samen onderzoeken we de vraag, de leerbehoefte en de wensen die leven. Als we voelen dat we de juiste match zijn gaan we samen aan de slag. Ik luister en benoem wat ik zie, hoor en merk. Vervolgens richt ik me op de verbeteracties die nodig zijn. Met mijn oefeningen en werkvormen zoek ik altijd de aansluiting met de persoon en de organisatie zodat nieuwe inzichten praktisch toepasbaar worden.

Samenwerken?

Je kunt rekenen op:

  • Authenticiteit
  • Professionaliteit
  • Creativiteit
  • Humor
  • Positiviteit
  • Pragmatisme
  • Resultaatgerichtheid

En verder..

Opleiding: Master Coach aan het Europees Instituut, de Baak in Driebergen.

Ik ben geregistreerd als Erkend Coach bij de St!R, het keurmerk voor professioneel begeleiders. Daarnaast werk ik volgens de Internationale Ethische gedragscode van de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). In mijn vrije tijd kun je me vinden bij m’n gezin, met m’n neus in een boek, op de sportschool, bij een concert of gewoon ergens in m’n geliefde Middelburg.

STIR_LOGO_BM_ROZE       nobco-logo2016-178x150

Heb je vragen over mijn diensten? Ik sta je graag te woord.