Jouw coach in Zeeland

De ontwikkeling van menselijkheid in organisaties. Dat is waar ik aan wil bijdragen in mijn werk. Mensen begeleiden zodat ze kunnen doen wat er echt toe doet voor henzelf, de organisatie én de maatschappij.

In deze tijd van snelle veranderingen, onzekerheid en werkdruk is de behoefte aan menselijkheid in organisaties groter dan ooit. Dat betekent dat we leiders nodig hebben die zichzelf echt kennen. Leiders die luisteren, die kunnen omgaan met hun eigen angsten en valkuilen en die erop vertrouwen dat hun mensen groeien en bloeien als zij daar de juiste ruimte en omstandigheden voor scheppen.

Wie zijn die leiders dan? Kort gezegd, iedereen in de organisatie. In mijn werk coach en begeleid ik mensen en teams van de top van de organisatie tot aan de werkvloer. De behoefte om te doen wat je voldoening geeft, prettig samen te werken, open te communiceren en tot betere resultaten te komen beperkt zich niet tot een bepaalde rol of laag van de organisatie.

Weten waar je van bent en waar je voor wil staan in je werk helpt je om focus te krijgen en richting te bepalen. Als je je eigen gebruiksaanwijzing beter leert kennen merk je dat alles wat je nodig hebt om de volgende stap te zetten in je ontwikkeling al in je zit. En vanuit nadenken over jezelf groeit als vanzelf ook je begrip voor anderen.

Ik werk graag samen met organisaties waar de mens centraal staat

biancaalewijnse-overmij

In mijn werk kies ik niet voor het begeleiden van grote of uniforme veranderprogramma’s. Iedereen is anders en de bedoelde resultaten worden meestal niet bereikt. Ik kies bewust voor individuele ontwikkeling als startpunt, ook in de begeleiding van teams en organisaties. Omdat ik wil werken op een manier die bij mij past en waar ik achter sta. Maar vooral omdat ik echt iets zie gebeuren bij mensen die zélf kiezen voor verandering. Deze mensen gaan daarna het verschil maken in de organisatie waar ze werken.

Mijn samenwerkingen starten altijd met een kennismakingsgesprek in mijn werkruimte in Middelburg of op locatie bij de opdrachtgever. Samen onderzoeken we de vraag, de leerbehoefte en de wensen die leven. Als we voelen dat we de juiste match zijn gaan we samen aan de slag. Ik luister en benoem wat ik zie, hoor en merk. Daaruit volgen de verbeteracties die nodig zijn. Onze samenwerking is wat mij betreft succesvol als we komen tot duurzame versteviging die past bij jouw persoon, team en organisatie.

Samenwerken?

Je kunt rekenen op:

  • Authenticiteit
  • Professionaliteit
  • Creativiteit
  • Humor
  • Positiviteit
  • Pragmatisme
  • Resultaatgerichtheid

En verder..

Opleidingen:

Master Coach aan het Europees Instituut, de Baak in Driebergen

 

Postgraduate Executive Coaching aan de Vrije Universiteit in Amsterdam

 

Ik ben geregistreerd als Erkend Coach bij de St!R, het keurmerk voor professioneel begeleiders. Daarnaast ben ik aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en werk ik volgens de Internationale Ethische gedragscode. In mijn vrije tijd kun je me vinden bij m’n gezin, met m’n neus in een boek, op de sportschool, bij een concert of gewoon ergens in m’n geliefde Middelburg.

STIR_LOGO_BM_ROZE   nobco-logo2016-178x150

Heb je vragen over mijn diensten? Ik sta je graag te woord.