Verandering en Ik

Een nieuwe koers van je werkgever, een team-samensmelting of een grote ontwikkeling in je eigen rol. Verandering is in iedere organisatie en voor iedere professional een belangrijk onderwerp op de agenda. Je kunt er letterlijk niet omheen. Een verandering in de dagelijkse routine en organisatie kan een ingrijpende gebeurtenis zijn die veel emoties losmaakt. Deze training biedt houvast.

Meer info

Vertrouwen in je Team

In ieder team zijn er momenten waarop lastige onderwerpen besproken moeten worden. Iets moeilijks vertellen of aanhoren kan behoorlijk spannend zijn. Hoe zorg je er nu voor dat er een open sfeer is die kwetsbaarheid stimuleert? Hoe breng je je boodschap op de juiste manier? En hoe zorg je ervoor dat medewerkers voldoende vertrouwen en veerkracht hebben om zichzelf te laten zien? Ik help je (aan) Vertrouwen in je Team.

Meer info

Solliciteren anno Nu

In de media zijn de berichten niet te missen: de arbeidsmarkt is volop in beweging en we zitten in een goede tijd om te wisselen van baan, rol of zelfs branche. Ook de wereld van het solliciteren heeft niet stilgestaan. Anno 2018 gaat het anders dan 10 of zelfs 5 jaar geleden. Met de workshop Solliciteren anno Nu ben je in een dagdeel weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meer info
Heb je vragen over mijn diensten? Ik sta je graag te woord.