Ervaringen

Eerdere opdrachtgevers

Hoe mensen mij en mijn diensten ervaren

Iets meer dan een half jaar geleden liep ik vast. Ik zat niet lekker in mijn vel, voelde constant druk vanwege de combinatie studie en werk waardoor ik ook niet meer met plezier naar mijn werk ging. Maar bovenal voelde ik mij vooral heel stuurloos. Wat wil ik nu eigenlijk? Die vraag kon ik zelf niet beantwoorden en ik realiseerde mij dat ik daar hulp bij nodig had. Na een fijn kennismakingsgesprek ben ik bij Bianca gestart met een reeks sessies persoonlijk leiderschap en loopbaancoaching. Na ieder gesprek ging ik met zoveel energie en nieuwe inzichten naar huis, dat er een soort nieuwe ik ontstond. Eindelijk kreeg ik weer grip op de zaak en keerde de rust weer terug in mijn lijf en hoofd.

Bianca is een hele fijne coach. Ze is rustig en neemt de tijd om naar je te luisteren zonder te oordelen. Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en is duidelijk in wat ze doet. De coaching heeft ervoor gezorgd dat ik weet wie ik ben, wat ik belangrijk vind en dat ik dat ook aan de wereld mag laten zien.  Ik heb inzicht gekregen in wat mij belemmert en tools gekregen hoe ik dit kan ombuigen.

Op mijn werk gaan er ook wat dingen veranderen. Naast het lesgeven heb ik gekozen voor een andere invulling van mijn taken. Een van de dingen die ik komend schooljaar ga doen is intervisie introduceren samen met Bianca. Extra leuk om na de coaching een samenwerking aan te gaan. Ik kijk er naar uit!”

Lisanne de GoedeDocent Frans bij Nehalennia SSG
“Bij de gemeentelijke organisatie waar ik werk verandert veel. Dit gaf me al een tijdje onrust en diep vanbinnen wist ik dat deze veranderingen mij geen energie opleveren. Ik wilde mezelf graag beter leren kennen en zien wat mijn mogelijkheden buiten gemeenteland zouden zijn. Bij een andere coach heb ik eerder wel gekeken naar welke werkzaamheden mij energie geven en welke niet, maar ik voelde dat ik nu meer nodig had dan dat.

Ik wilde graag onder begeleiding van iemand anders op mezelf reflecteren en echt tot de kern komen. Ik stond er voor open en heb de coaching van Bianca als heel fijn ervaren. Het heeft me onder andere inzicht gegeven in de gevolgen van mijn pestverleden. Die gevolgen zorgden ervoor dat ik op een bepaalde manier in het leven stond en nu weet ik hoe ik daar ook anders mee om kan gaan.

Wat ik heel prettig vind aan Bianca is dat ze zich goed kan inleven. Ze toont haar eigen kwetsbaarheid en gaf mij daardoor het vertrouwen om mezelf te laten zien en me ook kwetsbaar op te stellen.

Door de gesprekken ben ik me bewust geworden van mijn eigen kernwaarden en wat ik allemaal kan en in me heb. De Lumina-assessment die ik heb gedaan heeft mij hierover ook veel inzichten gegeven. Ik weet nu wat er met me gebeurt als ik overbelast ben. Toen ik dat zag wist ik: Het roer moet om! Inmiddels heb ik gekozen voor een heel ander pad. Ik heb mijn ontslag genomen en ben nu samen met een vriendin gestart met conceptstore ‘Liefs uit Veere’. Het is tijd om te doen wat écht bij me past.”

Rana WisseMede-eigenaar conceptstore 'Liefs uit Veere'
“Sinds een aantal jaar neem ik mezelf voor om een carrière switch te overwegen, echter door de waan van de dag en nieuwe uitdagingen bij mijn toenmalige werkgever kwam het er niet van. In mei 2018 heb ik na beraad met m’n gezin de knoop doorgehakt. Van een goede vriend kreeg ik het advies een loopbaancoach in de arm te nemen. Ik stond hier positief tegenover stond en na een zoektocht op het internet vond ik Bianca.

Zij heeft via een bewezen systematische aanpak achterhaald wat voor gedrag ik laat zien in verschillende situaties, hoe dit zo gegroeid is en wat mijn kernwaarden zijn. Alle gesprekken waren op maat en dus helemaal gericht op mijn persoon. Bianca luistert en bevraagt op een rustige manier waarbij de focus lag op het ontdekken van mijn gevoel en wat af te stappen van de opgebouwde gewoonte alles te rationaliseren. Door de gesprekken heb ik een betere zelfkennis, een bevestiging dat de aard van het nieuw gevonden werk beter bij mijn persoon past én geleerd om de tijd te nemen om m’n gevoel te laten spreken.”

Rogier PoldermanProgrammamanager bij Zeeuwind
“Na een goede start op mijn nieuwe afdeling bleek de overgang toch niet zo simpel als ik dacht. Ik had moeite met de andere regels en een aantal nieuwe collega’s. Ik vond het behoorlijk spannend om te beginnen met coaching. Bianca heeft me in het intakegesprek duidelijk uitgelegd hoe coaching werkt en wat ik kon verwachten. Uiteindelijk ben ik zo blij dat ik de stap heb gezet.

Bianca heeft me geholpen een naam te geven aan m’n gevoel en uitgedaagd nieuwe dingen te proberen. Ze luistert goed tussen de regels door en dat heeft me veel duidelijk gemaakt. Ik heb zeker nog een weg te gaan maar voel me veel rustiger en zekerder. M’n werk kost inmiddels en stuk minder negatieve energie.”

Carla uit Oost-Souburg
“Door een reeks van bezuinigingen was ik op mijn werk op een zijspoor beland. De kans dat ik kan blijven is klein en ik voelde me lamgeslagen. Dit maakte het voor mij moeilijk om in beweging te komen en keuzes te maken. Ik was heel erg op zoek naar een manier om weer enthousiast te worden, het weer te laten stromen.

Ik zag de coaching van Bianca als een handreiking om m’n richting helder te krijgen. Ik had wel mijn twijfels of het zou klikken, gezien m’n afwachtende en gereserveerde houding. Uiteindelijk heb ik Bianca en haar benadering als erg prettig ervaren. Ze is een warm en hartelijk mens! Het verliep gestructureerd en gaandeweg werden me veel dwarsverbanden duidelijk tussen de verschillende gesprekken. Ook op de emotionelere momenten heb ik me altijd veilig gevoeld. Het was een echte ontdekkingsreis.

Inmiddels heb ik inzicht in de manier waarop ik mijn problemen benader en herken ik m’n belemmerende overtuigingen. Ik heb geleerd om meer ruimte te geven aan mezelf en die ook actief in te nemen. Daardoor ervaar ik letterlijk meer lucht en lichtheid in zowel m’n werk als m’n privé-situatie. Ik kijk met veel meer vertrouwen en enthousiasme naar de toekomst.”

Ron uit Vlissingen
“Na mijn scheiding bleef ik aanlopen tegen bepaalde emoties en dit was voor mij aanleiding om contact te zoeken met Bianca. Tijdens het intakegesprek sprak haar manier van werken en haar persoon mij meteen aan. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken om te beginnen aan mijn traject. Ik heb door verschillende oefeningen en ervaringen geleerd om andere mensen niet teveel invloed te geven op mijn emoties en mijn gedachten bewust “uit elkaar te halen”. Dit heeft me geholpen om dingen sneller van me af te zetten en een aantal dingen af te ronden. Bianca liet me op een andere manier kijken naar mijn gedachten en gevoel, iets waar ik tot op de dag van vandaag veel aan heb!”
Jacqueline uit Middelburg

“Ik kwam met een vraag bij Bianca waar we mee aan de slag zijn gegaan. We hebben samen mijn hulpvraag onderzocht en we hebben hiervoor gesprekken gepland op de wijze waarop Bianca normaal te werk gaat, namelijk in een traject. We zijn van start gegaan maar tijdens de vierde sessie bleek dat mijn hulpvraag eigenlijk een totaal andere was dan ik eigenlijk dacht. Ook weer in goede samenspraak hebben we het roer omgegooid en zijn we verder gegaan met waar het écht om ging.

Ik ben tot een aantal conclusies gekomen en die hadden effect op verdere keuzes die ik moest maken voor mijn leven. Ik heb ongelofelijk veel inzichten en tools aangereikt gekregen die ik nog regelmatig toepas. Ik ben erg blij met Bianca, ze is erg professioneel maar op een manier waar op je het gevoel hebt dat je haar kent en alles kan vertellen en dat werkte geweldig voor mij!!”

Silvia uit Goes
“Bianca coacht sinds 2007 bij Juliana Drum and Buglecorps. Ze begeleidt onze instructeurs in het lesgeven in muziek en dans en het omgaan met anderen.
Vol inspiratie, kennis en energie heeft zij de instructeurs gecoacht. Dankzij de door Bianca georganiseerde studiedagen hebben wij nu een gedegen team van instructeurs. Ze beïnvloedt en inspireert anderen en bereikte hiermee onze doelstelling. Bianca is gefocust, doelgericht, creatief en altijd even enthousiast. Een fijne vrouw om mee te werken!”
Hiels Oving uit Middelburg
“Ik heb enkele jaren intensief met Bianca samen mogen werken als docent en heb dat met heel veel plezier gedaan. Bianca is vakkundig en daarnaast ook nog eens zeer gedegen in haar voorbereiding. Ze legt de lat hoog voor zichzelf en biedt haar cursisten mede daardoor de maximale (leer)ervaring in haar trainingen. Ik vind dat een training van Bianca garant staat voor het maximale resultaat dat je uit je tijdsinvestering kunt halen.”
Robby Overvliet uit 's-Graveland