Wat anderen zeggen

Bianca als coach

Ik ben bij Bianca terechtgekomen nadat ik had gereageerd op een oproep op Facebook voor een groepsgesprek over verwerking van een scheiding, korter of langer geleden. Omdat er op dat moment geen volledige groep kon worden samengesteld, heeft Bianca gevraagd of ik interesse zou hebben in een één-op-één-gesprek.

Uiteindelijk was ik blij dat we op deze manier verder gingen want vanaf het begin voelde dat contact heel erg goed. We hebben samen mijn hulpvraag onderzocht en we hebben hiervoor gesprekken gepland op de wijze waarop Bianca normaal te werk gaat, namelijk in een traject. We zijn van start gegaan maar tijdens de vierde sessie bleek dat mijn hulpvraag eigenlijk een totaal andere moest zijn dan ik eigenlijk dacht. Ook weer in goede samenspraak hebben we afgesproken het roer om te gooien, wat inhield dat we opnieuw begonnen maar met alle kennis die we al hadden.

Ik ben tot conclusies gekomen die weer effect hebben op verdere keuzes die ik moest maken voor mijn leven. Ik heb ongelofelijk veel inzichten gekregen en veel tools aangereikt gekregen die ik nog regelmatig toepas. Ik ben erg blij met Bianca, ze is erg professioneel maar op een manier waar op je het gevoel hebt dat je haar kent en alles kan vertellen en dat werkte geweldig voor mij!!

Silvia uit Goes
Na een goede start op mijn nieuwe afdeling bleek de overgang toch niet zo simpel als ik dacht. Ik had moeite met de andere regels en een aantal nieuwe collega’s. Ik vond het behoorlijk spannend om te beginnen met coaching. Bianca heeft me in het intakegesprek duidelijk uitgelegd hoe coaching werkt en wat ik kon verwachten. Uiteindelijk ben ik zo blij dat ik de stap heb gezet.

Bianca heeft me geholpen een naam te geven aan m’n gevoel en uitgedaagd nieuwe dingen te proberen. Ze luistert goed tussen de regels door en dat heeft me veel duidelijk gemaakt. Ik heb zeker nog een weg te gaan maar voel me veel rustiger en zekerder. M’n werk kost inmiddels en stuk minder negatieve energie.

Carla uit Oost-Souburg
Door een reeks van bezuinigingen was ik op mijn werk op een zijspoor beland. De kans dat ik kan blijven is klein en ik voelde me lamgeslagen. Dit maakte het voor mij moeilijk om in beweging te komen en keuzes te maken. Ik was heel erg op zoek naar een manier om weer enthousiast te worden, het weer te laten stromen.

Ik zag de coaching van Bianca als een handreiking om m’n richting helder te krijgen. Ik had wel mijn twijfels of het zou klikken, gezien m’n afwachtende en gereserveerde houding. Uiteindelijk heb ik Bianca en haar benadering als erg prettig ervaren. Ze is een warm en hartelijk mens! Het verliep gestructureerd en gaandeweg werden me veel dwarsverbanden duidelijk tussen de verschillende gesprekken. Ook op de emotionelere momenten heb ik me altijd veilig gevoeld. Het was een echte ontdekkingsreis.

Inmiddels heb ik inzicht in de manier waarop ik mijn problemen benader en herken ik m’n belemmerende overtuigingen. Ik heb geleerd om meer ruimte te geven aan mezelf en die ook actief in te nemen. Daardoor ervaar ik letterlijk meer lucht en lichtheid in zowel m’n werk als m’n privé-situatie. Ik kijk met veel meer vertrouwen en enthousiasme naar de toekomst.

Ron uit Vlissingen
Na mijn scheiding bleef ik aanlopen tegen bepaalde emoties en dit was voor mij aanleiding om contact te zoeken met Bianca. Tijdens het intakegesprek sprak haar manier van werken en haar persoon mij meteen aan. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken om te beginnen aan mijn traject. Ik heb geleerd om andere mensen niet teveel invloed te geven op mijn emoties en mijn gedachten bewust “uit elkaar te halen”. Dit heeft me geholpen om dingen sneller van me af te zetten. Bianca liet me op een andere manier kijken naar mijn gedachten en gevoel, iets waar ik tot op de dag van vandaag veel aan heb!
Jacqueline uit Middelburg

Bianca als trainer

Bianca coacht sinds 2007 bij Juliana Drum and Buglecorps. Ze begeleidt onze instructeurs in het lesgeven in muziek en dans en het omgaan met anderen.
Vol inspiratie, kennis en energie heeft zij de instructeurs gecoacht. Dankzij de door Bianca georganiseerde studiedagen hebben wij nu een gedegen team van instructeurs. Ze beïnvloedt en inspireert anderen en bereikte hiermee onze doelstelling. Bianca is gefocust, doelgericht, creatief en altijd even enthousiast. Een fijne vrouw om mee te werken!
Hiels Oving uit Middelburg
Ik heb enkele jaren intensief met Bianca samen mogen werken als docent en heb dat met heel veel plezier gedaan. Bianca is vakkundig en daarnaast ook nog eens zeer gedegen in haar voorbereiding. Ze legt de lat hoog voor zichzelf en biedt haar cursisten mede daardoor de maximale (leer)ervaring in haar trainingen. Ik vind dat een training van Bianca garant staat voor het maximale resultaat dat je uit je tijdsinvestering kunt halen.
Robby Overvliet uit 's-Graveland